DNI  ZDRAVIA  2015
.
V týždni od 19. – 23. októbra 2015 prebehli u nás Dni zdravia. Žiaci od pondelka sledovali informácie na nástenke, aby im neunikli oznamy o každom dni. Do školy  chodili vyfarbení ako ovocie a zelenina. V triedach si vyrobili výstavku - Úroda zo záhrady. Skontrolovali sme žiakom aj desiatu. Za celozrnné pečivo, chlieb so  zeleninou, ovocie získali pre triedu zdravé body.

Od utorku  sme na hlavnej chodbe mali výstavku tekvicových strašidielok. Vo štvrtok sme ocenili všetky deti, ktoré priniesli svoje strašidielka.

V piatok sa všetko spočítalo, zapísalo a odmenilo. Víťaznou triedou sa stala 2.A tesne pred 3.A, na treťom mieste skončila 4.A.

Víťazmi však boli všetci, ktorí sa aspoň raz zapojili do súťaže s farebným oblečením, alebo mali zdravú desiatu. Preto žiaci celého prvého stupňa spolu s piatakmi, ktorí súťažili s mladšími spolužiakmi, dostali malú odmenu.



















  







MODRÝ DEŇ

Štvrtok 22.októbra 2015 sme vyzvali všetkých našich žiakov aj pedagógov, aby sa obliekli do modro-fialového oblečenia. K mladším žiakom sa pridali aj starší žiaci a tu si môžete pozrieť výsledok. Ale nás je !





" Rozvíjame ducha jazykom, telo športom, rozumieme počítačom "